Toimitustavat

Kuljetus noutopisteeseen: Toimitusten ja niihin liittyvien palveluiden tarkat hinnat löytyvät tilausta tehdessä välilehdestä “Toimitustapa”.

Tavallinen kirje kotimaahan

Ilmainen Toimitus Yli €15: Kirjeet jaetaan vastaanottajille 4:ssä työpäivässä. Tavallinen kirje ei sisällä lähetystunnusta, joten sen kulkua ei voi seurata lähetysten seurannassa.

Plus-merkki-kirje jaetaan vastaanottajille nopeutetusti, kahden työpäivän kuluessa postittamisesta. Näet sovelluksessa, kun kirje on jaettu perille. Lataa maksuton OmaPosti -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Maximum 25 x 35.3 x 3 cm (max.50g- 250g)

SmartPost eli pakettiautomaatti

Posti-logo

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin.

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus ja pakettiautomaatin koodi lähetetään tekstiviestillä.

Postin noutopaketti

Posti-logo

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen.

Tilaus toimitetaan valitsemaasi Postin noutopisteeseen ja se on noudettavissa pääsääntöisesti kahden arkipäivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Pakettia säilytetään noutopisteessä seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään tekstiviestillä.

Kuljetus lähimpään Postiin


Postipaketti

Posti-logo

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin.

Tilaus toimitetaan lähimpään Postiin ja se on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen. Pakettia säilytetään Postissa seitsemän päivää sen saapumisesta. Saapumisilmoitus lähetetään sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella.

Kuljetus perille asti


Postin pikkupaketti

Posti-logo

Tilaus toimitetaan postilaatikkoon tai postiluukusta sisään.

Tilaus toimitetaan perille asti postilaatikkoon tai postiluukusta sisään. Pikkupaketti toimitetaan kaikkialle Suomeen aina päiväpostin mukana ja se on pääsääntöisesti perillä 2-3 päivän kuluessa tilauksen lähetyksestä. Postin pikkupaketti on edullinen ja kätevä vaihtoehto pienlähetykselle. Tilauksen paino enintään 2,0 kg ja hinta enintään 500 euroa.