light workplace with wireless gadgets and notebooks with pen

Yrityksemme

yrityksen omistuksessa
KLX-Yhtiöt Oy

suunnitella, luoda, rakentaa ja myydä

kliventure.fi on verkkokauppa jokaiselle kaikille. Olemme valinneet verkkokauppamme valikoimaan uusia ja erilaisia lahjaideoita.

Mitä me teemme ja miten voimme palvella?

Olemme tarjoamme sinulle korkealaatuisia painettuja designtuotteita, yrityslahjoja ja myynninedistämistuotteita ja liikelahjakauppias.

Haluamme innostaa ja rohkaista ihmisiä tuomaan omia luomuksiaan esille. Halusimme luoda verkoston joka auttaisi kaikkia käsitöitä tekeviä, sekä heitä jotka haluaisivat ostaa kyseisiä tuotteita.  Paikka, jossa yhdistämme taiteilijoita asiakkaisiin.

Me on kustomoitava lahja, joka mahdollistaa yrityksien sekä yksityisten ihmisten itse tehtyjen tuotteiden esille tuomisen sekä myymisen.

Ainutlaatuinen yrityslahja voidaan räätälöidä tai merkitä yrityksen logolla. Tyylikkäät lahjat, jotka jättävät kestävän vaikutelman.Tarjoamme tarvittaessa myös graafisen suunnittelun.

Tulla monikanavaisen kaupan.

Myy lifestylea, designia, muotia, mitä vain, kunhan tuotteet ovat kliventuren brändin ja arvojen mukaiset. Alkuperäiset vaatteet alkuperäisille ihmisille. T-paidat, topit, mekot, mukit, käsityöt ja muut. Tuote voi olla massatuotettu, piensarjatuote tai jopa uniikki teos.

Digitaalinen ja kansainvälinen paikka ostaa, myydä ja markkinoida fyysisesti ja verkossa. Yhdistyvät sosiaalinen, asiakkaita ja yrityksiä motivoiva kasvuyritysten toimia tukeva toiminta ja käsityöläiset.